Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland Ergotherapie Nederland Nederlands Gezelschap voor Handtherapie

Samenwerkingen

Sophia Revalidatie

Wij hebben een uitstekende relatie met Sophia Revalidatie, waardoor we een optimale afstemming kunnen realiseren in uw revalidatieproces.


Den Haag Fysiotherapie

Fysiotherapie Duinoord is aangesloten bij de Den Haag Fysiotherapie-groep. Deze groep van specialisten in beweging is een groep van praktijken die hun krachten hebben gebundeld om zo optimaal in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de zorg. Om een overzicht van aaneengesloten praktijken te zien, klikt u hier. Dan kunt u bovendien zien welke specialismen Den Haag Fysiotherapie in huis heeft.


QFitness

QFitness is een fitnesscentrum in de 2e Schuytstraat. Samen met dit fitnesscentrum bieden wij medische fitness aan, maar ook als u ‘gewoon’ wilt sporten, kunt u bij QFitness terecht. De instructeurs van QFitness zullen u persoonlijk begeleiden door middel van een trainingsschema dat speciaal voor u in elkaar is gezet.


Haga Hand- en Polscentrum

Wij bieden u handtherapie gecombineerd met de expertisevan het Haga Hand- en Polscentrum.


ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met parkinson. Meer dan 2000 zorgverleners (o.a. neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk. Het streven van ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is.

 
Ontwikkeld door 23MB