1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Nieuws

<< Vorig bericht    Volgend bericht >>
19 maart 2020

Nieuw! Logopedie bij FysioDuinoord.

Het is ons een eer en groot genoegen vandaag bekend te kunnen maken dat we met Machteld Schmitz een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Machteld zal in de komende maanden haar logopedie-praktijk opbouwen in ons pand aan de Danckertsstraat 88.

Sinds 2012 is Machteld Schmitz werkzaam als logopedist. Door haar ervaring in de vrije vestiging en in de klinische logopedie, specialiseerde zij zich al snel in de stem en stemstoornissen.
Zij was werkzaam op de KNO-afdeling van het Diaconessenhuis te Voorburg, waar zij veel beroepssprekers met uiteenlopende stemproblemen heeft behandeld en begeleid.
Op de KNO- en Neurologie afdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), werkte zij voornamelijk met patiënten met stem, spraak (dysartrie), taal (afasie), slikproblemen (dysfagie) en patiënten met kanker in het hoofd-halsgebied. Deze patiëntengroepen zag zij ook in haar werk in het MCH Westeinde ziekenhuis te Den Haag en het Amsterdam UMC.

In haar praktijk zal zij zich nu ook gaan richten op deze patiëntengroepen. Daarnaast zal Machteld transgenders gaan begeleiden bij de verandering van hun stem en kinderen met een afwijkend mondgewoonte (OMFT).

Wij verheugen ons zeer op de samenwerking en zien de komende periode, ondanks alle Corona perikelen, zonnig tegemoet. Binnenkort leest u hier meer over de werkdagen van Machteld en hoe u een afspraak met haar kunt maken.

Machteld, je bent van harte welkom!

Ontwikkeld door 23MB