1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Nieuws

<< Vorig bericht    Volgend bericht >>
13 mei 2019

SET-subsidieaanvraag “mijnCVArevalidatie.nl” gehonoreerd!!

Vandaag hebben we te horen gekregen dat onze SET-subsidieaanvraag “mijnCVArevalidatie.nl Opschaling van blended care voor CVA-patiënten thuis” is gehonoreerd!

Samen met Z&Z en de fysiotherapiepraktijken Fysiotherapie van den Berg (Alphen aan den Rijn) en FysioDuinoord (Den Haag, Eelco Sengers) en ondersteund door Alex Beek (AB Consultancy) hebben we dit subsidievoorstel geschreven.
De SET subsidie heeft als doel om op grotere schaal en structureel e-health in te zetten in de reguliere zorg en ondersteuning van ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of beperking die thuis wonen.

We hebben als doelstelling van het project gesteld dat 50% van de nieuwe CVA-patiënten in onze regio's bij hun revalidatie thuis (poliklinisch) gebruik maakt van blended care op basis van digitale interventies. Verwacht wordt dat hierdoor: de kwaliteit van de zorg verbetert terwijl de kosten niet (navenant) toenemen, CVA-patiënten vitaler worden en langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en ten slotte de belasting van professionals en mantelzorgers afneemt. Dit behelst in feite een verbetering, voortzetting en uitbreiding van het FAST@HOME project. We krijgen nu de (financiële) mogelijkheid om in een periode van 3 jaar het digitale platform te vernieuwen, het platform op grote schaal te implementeren, uit te rollen naar de eerste lijn en verder te werken aan financiering van eHealth.

Ontwikkeld door 23MB