1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Nieuws

<< Vorig bericht    Volgend bericht >>
6 mei 2020

Belangrijk, Fysiotherapie krijgt GROEN LICHT VAN VWS EN RIVM

Beste allen,

Bij hoge uitzondering sturen we u allen een mailing. We hebben daar dan ook een goede reden voor! U heeft het vast en zeker voorbij zien komen in de media: we hebben van het RIVM en VWS groen licht om de fysiotherapeutische zorg - veilig én verantwoord - weer op te schalen!

We gaan dus weer opstarten! Het gaat om noodzakelijke zorg en we maken een afweging in de ernst van de klachten. Natuurlijk plannen we de meest dringende behandelingen met voorrang in en blijven we in de overige gevallen gebruik maken van online behandelingen.

Om dit opstarten veilig én verantwoord te maken hebben we de volgende maatregelen getroffen:

De wachtruimte is aangepast; de koffietafel is verwijderd, krant en tijdschriften zijn tijdelijk niet meer beschikbaar, er zijn 5 zitplaatsen met voldoende ruimte om de 1 ½ meter afstand te bewaren, desinfectiemiddelen zijn ruim beschikbaar, de schoonmaakfrequentie is opgevoerd en waar nodig zijn er schermen geplaatst.

Daarnaast hebben we behandelschema’s aangepast om de bezetting in de wachtkamer te beperken. Wij dragen beschermende kleding voor uw en onze veiligheid en vervangen na iedere patiënt de bank-lakens en handdoeken.

Wat vragen wij van u?
Kom indien mogelijk alléen op uw afspraak, beperk uw wachttijd door zo kort mogelijk voor uw afspraak binnen te komen, respecteer de 1 ½ meter regel voor uw medepatiënten, was direct na binnenkomst uw handen in de keuken, was ook uw handen na de behandeling en gebruik het toilet zo min mogelijk en desinfecteer na toiletgebruik met de beschikbare middelen de contactoppervlakken. De desinfectiemiddelen zijn ruim beschikbaar.

Tot slot hebben we het verzoek onderstaande vragenlijst serieus te nemen en bij twijfel over uw gezondheid niet naar uw afspraak te komen en telefonisch contact met ons op te nemen.


1. Wat is uw temperatuur? (mag niet hoger dan 37,50 C zijn) en bij paracetamolgebruik 0,5 0 C hier bij optellen)
2. Heeft u last van kortademigheid in rust of bij lichte inspanning?
3. Heeft u last van spierpijn in rust of bij lichte inspanning?
4. Heeft u last van algehele malaise in rust of bij lichte inspanning?
5. Heeft u last van hoesten?
6. Heeft u last van keelpijn?
7. Heeft u last van neusverkoudheid: snotteren/niezen/loopneus/verstopt neus?
8. Heeft u last van recent ontstaan onverklaard smaak en/of reukverlies (ook zonder neusverkoudheid)?
9. Heeft u last van extreme vermoeidheid?
10. Heeft u last van pijn achter de ogen?
11. Heeft u op dit moment last van (onverklaarbare) diarree?
12. Heeft u een huisgenoot/partner met een bewezen of verdachte COVID-19 infectie?

We realiseren ons dat het virus ook bij het ontbreken van ziekteverschijnselen mogelijk overdraagbaar is en er dat er een risico blijft bestaan, zowel voor u als patiënt als voor ons als behandelaar, maar op deze manier verwachten we op een veilige en verantwoorde manier op te kunnen starten en bieden we naar onze verwachting u voldoende zekerheid om de voor u noodzakelijke behandeling te hervatten en/of te starten.

Tot slot hebben we nog meer nieuws! Sinds 1 mei jl. is Machteld Schmitz (logopedist) aan onze praktijk verbonden en per 1 juni zal Yvette Kilian (diëtist). bij ons starten. Op onze website kun u meer informatie vinden over Machteld en Yvette en hun specialismen. We zijn zeer verheugd om naast de vertrouwde samenwerking met de ergotherapeuten, met deze nieuwe samenwerking ons aanbod uit te kunnen breiden. Het is een zeer waardevolle aanvulling binnen onze praktijk en wij wensen onze nieuwe collega’s veel succes!


Wij wensen u goede gezondheid en tot ziens!

Bas van Beekum
Eelco Sengers

Ontwikkeld door 23MB