1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Nieuws

<< Vorig bericht    Volgend bericht >>
30 april 2020

Gevestigd per 1 mei Machteld Schmitz Logopedie

Machteld Schmitz Logopedie is per 1 mei gevestigd in onze praktijk!

Machteld Schmitz heeft een praktijk voor logopedie en stemcoaching om mensen met klachten en vragen over de stem, spraak (articulatie, uitspraak, intonatie en prosodie) en het zingen te helpen. Men kan bij Machteld terecht voor behandeling en/of advies. De praktijk richt zich zowel op volwassenen als jongeren. Machteld heeft voor 2020 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Naast het zorgcontract is het voor u goed om te weten dat logopedie in het basispakket zit.

Machteld was werkzaam op de KNO-afdeling van het Diaconessenhuis te Voorburg, waar zij veel beroepssprekers met uiteenlopende stemproblemen heeft behandeld en begeleid. Op de KNO- en Neurologie afdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), werkte zij voornamelijk met patiënten met stem, spraak (dysartrie), taal (afasie), slikproblemen (dysfagie) en patiënten met kanker in het hoofd-halsgebied. Deze patiëntengroepen zag zij ook in haar werk in het MCH Westeinde ziekenhuis te Den Haag.
Een ander specialisme van Machteld Schmitz is de zangstem en de theaterlogopedie. Tijdens haar studie, een stage aan de Theaterschool van Amsterdam en in haar werk daarna, heeft zij zich gespecialiseerd in de stem-binnen-het-theater en de zangstem. Door zelf regelmatig op het podium te staan als (amateur)speelster en zangeres, weet ze wat er nodig is om het gewenste effect te behalen. Naast haar eigen praktijk was Machteld ook werkzaam in het Amsterdam UMC locatie VUmc. Hier werkte zij op de KNO-afdeling met patiënten die problemen ondervinden in spreken, stemgeven (TLE) en slikken door kanker in het hoofd-halsgebied en transgenders.

Kijk voor meer informatie op: https://www.machteldschmitz.nl
Bel of mail voor een afspraak; Mobiel: 06 53 84 77 00 mail machteldschmitz@live.nl

Ontwikkeld door 23MB