1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Aanmelden Stel een vraag
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Specialismen

Aangezien alle klachten verschillende oorzaken kunnen hebben, is het noodzakelijk om verschillende specialismen in huis te hebben. Op deze pagina zullen we elk specialisme kort beschrijven. Met deze specialismen komen wij u zo goed mogelijk tegemoet in uw hulpvraag. In de praktijk komt het voor dat verschillende specialismen met elkaar gecombineerd worden.

Ergotherapie

Ondervindt u door een lichamelijke of psychische beperking belemmeringen bij uw dagelijkse bezigheden, zoals zelfredzaamheid, productiviteit op werk of school of met mobiliteit. Dan kan ergotherapie een oplossing bieden. Deze paramedische discipline is in eerste instantie gericht op informatie verzamelen en daarna door middel van een doelenplan progressie boeken. Meestal wordt er gewerkt met korte- en lange termijnsdoelstellingen.

Aan de hand van de doelstellingen, zal er gekeken worden naar de juiste oplossing om functioneren in het dagelijkse leven te verbeteren. Hierdoor moet de reïntegratie zo succesvol mogelijk verlopen. Bovendien wordt er door de ergotherapeut advies gegeven over verplichte aanpassingen om reïntegratie te optimaliseren.

Ergotherapiepraktijk Hand in Hand

Wij werken nauw samen met Dineke en Astrid, zij zijn gevestigd in het Gezondheidscentrum de Regentes. U kunt via ons een afspraak maken of direct contact met haar opnemen. Dineke is bereikbaar op 06-34643640 of per mail op dineke@ergotherapie-hand-in-hand.nl

Ontwikkeld door 23MB